Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Welke koffer neem jij straks mee op reis?

Je nieuwe kofferset

Travel goodies gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Hoe ziet jouw koffer er tegenwoordig uit. Eentje die al talloze keren mee is geweest op reis, volgeplakt met stickers en met een flink aantal krassen?

Dan wordt het wellicht tijd voor een paar nieuwe exemplaren van een generatie die bij het huidige vliegen hoort. Je oude Samsonite, Delsey of American Tourister weegt mogelijk heel wat kilo’s. En juist dat extra gewicht heb je tegenwoordig hard nodig om binnen de limiet van de airline te blijven.

Wat dacht je daarom van een gloednieuwe set, waarbij alle koffers voorzien zijn van 4 wielen? Lekker handig om probleemloos door de stad, op het station en natuurlijk op de luchthaven je bagage te vervoeren. En de kans op omvallen is vrijwel uitgesloten omdat ie stevig in balans is.

De set die hierboven staat kost momenteel maar €129,99 en is inclusief verzendkosten. Verder hebben ze de volgende afmetingen en gewichten:

  • Koffer 1 = 34 x 50 x 21 cm (2,8 kg)
  • Koffer 2 = 41 x 60 x 25 cm (3,6 kg)
  • Koffer 3 = 48 x 70 x 29 cm (4,6 kg)

Kortom een set waar je zeker veel aan zult hebben tijdens je komende reizen en voorzien van een chique design. Bovendien verkrijgbaar in meerdere kleuren, te weten zwart, donkergrijs en zilvergrijs.

Ook een goede cadeautip voor iemand die binnenkort gaat afstuderen!

Klik op onze directe voordeel-link voor alle verdere informatie over de koffers en hoe je ze kunt bestellen.

TicketSpy zegt: koffer 1 is geschikt als handbagage bij de meeste maatschappijen. Met uitzondering van Wizz, Corendon en Ryanair. Vlieg je met KLM, Transavia of ArkeFly dan mag die gewoon mee in de cabine.