Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Wil jij stage lopen in Azië? Tim & Sophia helpen je graag!

Stage in Azië

Tourism info door TicketSpy David (Amsterdam)

Zo af en toe zijn er initiatieven van studenten waar je heel vrolijk van kunt worden. Bijvoorbeeld dit idee van Timothy en Sophia (foto, Cameron Highlands Maleisië) die zelf zo’n 2 jaar geleden voor een grote Maleisische touroperator in Kuala Lumpur hebben gewerkt. Een half jaar lang zijn ze in deze metropool actief geweest en hebben zo een schat aan ervaring opgedaan plus een mooi netwerk.

Daarnaast hebben ze diverse tours ondernomen naar Thailand, Singapore en Indonesië. Want ja, als je er toch eenmaal bent dan is het zeker aan te raden om de regio even goed te ontdekken. Helemaal met de supervoordelige tickets van AirAsia waar we je gisteren over hebben bericht.

Na terugkomst bleef dit werelddeel hun trekken en zagen ze tevens de mogelijkheden om andere studenten ook de kans te kunnen bieden hun stage daar af te ronden. Dat heeft hun website StageinAzie.com doen starten waarbij ze anderen helpen om een interessante stageplek te bemachtigen bij diverse grote organisaties in de reiswereld. Denk aan hotels, touroperators, marketing bureaus of de evenementen branche. Tim en Sophia kennen ondertussen de weg ter plekke, grote kans dat ze ook jou een mooie functie kunnen bieden.

Verder is het goed om te weten dat ze je ook kunnen informeren over huisvesting, de vergunningen om er stage te mogen lopen, dagelijkse kosten en andere praktische informatie.

Hieronder een paar openstaande plekken waar ze studenten uit Nederland voor zoeken:

  • Marketing & Operations stage bij een grote Tour Operator buiten het centrum van Kuala Lumpur
  • Front Office/F&B/Marketing/Sales stages bij 5* Hotels beschikbaar in Langkawi en Kuala Lumpur
  • Marketing, Sales, Guest Service stage bij een Dierenpark gericht op educatie in Kuala Lumpur
TicketSpy zegt: ken je iemand die graag naar Azië wil voor een stage en dit ook via een betrouwbare partij wil laten verzorgen? Deel dan deze informatie met hem of haar.