Jouw reis naar paradijs Bonaire begint hiér!

De mooiste Bonaire aanbiedingen

Bonaire is dé ultieme bountybestemming. De kilometers hagelwitte stranden die het Caribische eiland omringen, de azuurblauwe zee, de indrukwekkende onderwaterwereld en natuurlijk het tropische weer maken dit eiland perfect voor zonaanbidders, sportievelingen én rustzoekers. Everybody LOVES Bonaire!

Aanbiedingen

Vind hier jouw droomreis naar Bonaire

 

Regio’s en streken

Bonaire is een tropisch eiland gelegen in het Caribisch gebied en behoort tot de ABC eilanden, samen met Aruba en Curaçao. Het eiland behoort ook tot het Caribische deel van Nederland. De hoofdstad van het eiland is Kralendijk. Het eiland ligt op ongeveer 9 uur vliegen vanaf Nederland.

Bonaire staat bekend om haar diversiteit en heeft voor ieder type vakantieganger wel wat te bieden. Zonnen en relaxen kan op de kilometerslange hagelwitte stranden, voor cultuur ga je naar Kralendijk. Voor de sportievelingen is er genoeg te doen onder én boven water. Meer dan de helft van de toeristen op Bonaire komt naar het eiland voor de unieke en exotische onderwaterwereld, dat werkelijkwaar adembenemend is. Bonaire wordt niet voor niets Diver’s Paradise genoemd! Ook óp het water is het spectaculair met diverse watersporten. Daarnaast beschikt Bonaire ook over een prachtige natuur met uitgestrekte landschappen voor een sportieve hike tocht.

 

Dit zijn de tips, die je niet wilt missen !

 

Geheime Ticket Deals ontvangen?