Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM’s Sneaky Business Class 63% Discount Deal naar Abu Dhabi

Veel betere stoelen in KLM's Boeing 777-300

Sunda Morning Business Class Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

De samenwerking tussen KLM en Etihad is al een paar maanden in volle gang. Als we de media mogen geloven zit het wel snor tussen die twee en staat de deur wagenwijd open voor een lucratieve samenwerking.

Dat geloven we graag en helemaal als we kijken naar de route Amsterdam – Abu Dhabi. Zowel KLM als Etihad hanteren hoge ticketprijzen die beginnen rond de €3.000.

Maar dat is als je een ticket boekt met een direct vertrek vanuit Nederland. In andere landen, ook die binnen de Europese Unie, gelden hele andere wetten. Daar is het lijkt wel de normaalste zaak van de wereld om even lekker de luxe Business Class stoelen te dumpen tegen bodemprijzen.

Zo kwamen we vanochtend een wel heel erg groot prijsverschil tegen tussen vliegen met KLM (en Etihad) vanaf Roemenië via Amsterdam naar Abu Dhabi. Als je het tarief ziet dan is het misschien wel even schrikken als je net van de week, of eerder, je Business stoel al hebt geboekt.

Sta je op het punt om een ticket aan te schaffen, bedenk dan heel goed hoe je de komende keer naar Abu Dhabi vliegt. In ieder geval is de omweg goed voor minimaal 14.000 Flying Blue mijlen! Je boekt er een los ticket met KLM (vanaf €149) of Wizzair (vanaf €24,99) naar Roemenië bij en je hebt een topprijs te pakken. Uiteraard hoeft niemand dat aan boord te weten.

En zelfs als je de avond voor de vlucht naar Amsterdam en Abu Dhabi een kamer boekt op Bucharest Airport heb je nog steeds enorm veel voordeel!

  • Abu Dhabi vanaf Amsterdam €3.223
  • Abu Dhabi vanaf Boekarest via Amsterdam €1.199 (Update: helaas heeft KLM dit tarief vroegtijdig uit de markt gehaald)

Wanneer boeken: tot en met 15 augustus 2013

Wanneer vertrekken: tot en met 30 september 2013

Vertrek vanaf: Boekarest

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 2 stuks met een maximaal gecombineerd gewicht van 18kg

Ruimbagage: 2 koffers met een maximum gewicht van 32kg elk

Opmerking: er gelden aanvullende reserveringskosten van €10 per ticket

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link (kies Boekarest OTP als plaats van vertrek)

TicketSpy zegt: lees ook ons artikel ‘overstappen zonder over te stappen‘ om op de terugreis niet de reis naar Roemenië te hoeven maken!