De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

15% of 20% korting bij easyJet?

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

We kregen een aanbieding binnen die we niet konden laten schieten. Een aanbieding van easyJet met wel 20.000 afgeprijsde stoelen, dat zijn in totaal ruim 110 vliegtuigen vol! De korting in Nederland bedraagt 15%. Easyjet heeft besloten om alle bestemmingen aan te gaan bieden.

Wij hebben de bestemmingen die ze vanaf Amsterdam aanvliegen voor je op een rijtje gezet. Daarachter staan de laagste prijzen die voor deze aanbieding te boeken zijn.

Wel moeten we je melden dat een gelijkwaardige actie vorig jaar niet helemaal kosher was. We hebben toen de prijzen van tijdens en na de promotie met elkaar vergeleken. Wat bleek, na afloop waren de tickets veel verder in prijs gezakt. Ook deze week gaan we easyJet daarom goed in de gaten houden.

Bovenstaande prijzen zijn overigens op basis van enkele reis, verkijk je er dus niet op! In combinatie met de hoteldeals van Easyjet kan je een zeer goedkope citytrip gaan plannen.

Wanneer boeken: tot 9 januari 2013

Wanneer reizen: van 1 februari tot 1 augustus 2013

Handbagage: 1 stuk is gratis en er geldt geen limiet op het gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg kost €11-17

Beschikbare stoelen checken:  via onze directe voordeel-link met Easyjet 

Voor reizigers uit het Verenigd Koninkrijk biedt Easyjet zelfs 20% korting aan. Voor de mensen die hier gebruik van willen maken; helaas! Omdat de maatschappij precies via je ip-adres van je computer ziet uit welk land je komt is het onmogelijk om gebruik te maken van deze slimme deal. Wil je toch via de Engelstalige site boeken dan wordt de prijs automatisch aangepast aan het Nederlandse niveau. Het is maar de vraag of dit binnen de EU wetgeving overigens wel mag. Welkom in de wereld van de moderne airlines!

Zoek & Bespaar