Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

ArkeFly bindt strijd aan met KLM.

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Dat de KLM en ArkeFly geen echte vrienden van elkaar zijn mag duidelijk zijn.

ArkeFly snoept flink wat passagiers weg op de routes naar Florida, Los Angeles, Las Vegas, Aruba en Curacao. Slim bekeken van ze om juist naar de populaire vakantiebestemmingen te vliegen.

Maar ja, dan had KLM haar dochtermaatschappij Martinair maar in de lucht moeten houden. Het zijn namelijk juist de oude Martinair routes die ArkeFly voor haar rekening heeft genomen.

Daar waar KLM nog moet komen met de speciale januari (werelddealweken) aanbiedingen heeft ArkeFly al stelling genomen. En niet zo’n beetje ook. Het is dan ook te hopen dat KLM komende week de ArkeFly aanbiedingen zal matchen of in ieder geval op gelijk niveau zal brengen. Het zal ons dan benieuwen of ArkeFly er dan nog een schepje bovenop wil gooien met extra actie kortingen. Wordt het misschien toch nog leuk boeken voor ons als vakantiegangers in 2013!

Wanneer boeken: tot en met 28 januari 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 25kg

Drankjes, snack en maaltijden: tegen betaling aan boord verkrijgbaar

Beschikbare stoelen checken: via onze directe voordeel-link met ArkeFly

TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!