Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

50% korting op Aer Lingus tickets, maar…

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Vandaag werd met veel tromgeroffel een mooie aanbieding bij ons voorbij. Maar liefst tot 50% korting op je retourvlucht van Amsterdam naar Dublin en Cork! Klinkt goed zou je denken, tot we even verder lazen en al snel bleek dat het om een redelijk beperkte deal gaat.

In het kader van een uitgebreid festivaljaar in heel Ierland, genaamd “The Gathering 2013″, heeft Aer Lingus besloten wat meer passagiers te willen aantrekken. Dus dan is het aanbod van een aantrekkelijke korting natuurlijk een mooi plan. Aangezien wij alle prijsverlagingen in principe toejuichen hebben we ook deze op alle facetten bekeken.

Maar wat blijkt, de korting geldt alleen op het  kale tarief en dus niet op de toeslagen en belastingen. In de meeste gevallen is de korting dan ook maximaal een euro of 15 per retour. Met deze besparing kun je net je koffer op de heenweg inchecken (in het laagseizoen). Los van dit alles blijft het Ierse landschap adembenemend.

  • Dublin  & Cork vanaf €89

Wanneer boeken: tot en met 21 februari 2013

Wanneer reizen: tussen 1 maart & 20 juni 2013

Minimum verblijf: geen

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Aer Lingus

Voor wat meer info over de festivals die komende zomer  in Ierland plaatsvinden, kijk dan vooral hier

TicketSpy University zegt: Aer Lingus gebruiksvriendelijkheid van hun site is niet echt om over naar huis te schrijven. Met name het opzoeken van de kosten voor ruimbagage kost veel tijd. Heb je de info gevonden dan zie je dat voor je in te checken koffer in de zomermaanden meer betaalt dan in het laagseizoen. Landgenoot Ryanair doet dat ook, maar die hebben tenminste nog een handig overzicht met daarin alle toeslagen opgesomd.