Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Alleen vanavond nog: €100 korting op ArkeFly Brazilië tickets

Brazil rocks!

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Over het algemeen boek je het meest voordelig bij een luchtvaartmaatschappij zelf. Maar soms zijn er uitzonderingen die niet met iedereen worden gecommuniceerd.

Dat vinden de airlines namelijk niet zo fijn als het grote publiek weet dat er via een omweg veel voordeligere stoelen worden aangeboden. Op TicketSpy vind je daar bijna elke dag wel een paar voorbeelden van.

Deze week kwamen we nogmaals een deal tegen waarbij je gelijk €100 korting krijgt op een ArkeFly ticket naar Brazilië. Zowel naar het bekende Natal als Fortaleza. Maar boeken kan alleen nog tot en met vanavond 23:59!

Op de site van ArkeFly hoef je niet te rekenen op €100 prijsvoordeel op je stoel, wel bij één van hun preffered partners voor de Braziliaanse markt. We hebben het dan over FlyBrazil uit Almere. In tegenstelling tot eerdere acties krijg je korting op alle tickets tot en met 31 oktober 2013. Genoeg tijd dus om je reis goed voor te bereiden.

Wanneer boeken: tot en met 30 mei 2013 (23:59)

Wanneer reizen: tot en met 31 oktober 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: FlyBrazil hanteert aanvullende reserveringskosten

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link (ANVR/SGR)

TicketSpy zegt: de €100 korting geldt op alle tickets dus ook als je kiest voor de Comfort of Premium stoelen. Kies eerst de vluchten, daarna wordt de korting automatisch verrekend.