Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Spotgoedkoop met Aer Lingus naar Amerika! Voor maar €235! ;)

Brooklyn Bridge

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam) Foto: Newyork.com

We hopen dat je deze post met enige argwaan opent, dat is namelijk het eerste wat in ons opkwam toen we de nieuwe najaarpromotie van Aer Lingus voorbij zagen komen. Veel lowcost maatschappijen weten precies hoever ze mogen gaan in hun promoties en ook de besparingslust brengt soms vervelende trekjes met zich mee.

Een van die trekjes is het promoten van tarieven die gebaseerd zijn op basis van een enkele reis. Op zich niet verboden want ook Transavia doet dat regelmatig. Bij Transavia kan je dan ook een enkele reis boeken voor de geadverteerde prijs, waarbij je bij Aer Lingus verplicht bent om een retourtje af te nemen en waarbij het geadverteerde tarief dus keer 2 gaat. Niet helemaal eerlijk en daarom een beetje flauw voor iedereen die zit te wachten op mooie deals naar Amerika.

Ondanks dat je moet bijbetalen voor je koffer en voor de extra’s aan boord zijn ze wel goedkoop. Daarnaast biedt het security checkpoint in Dublin een mooie extra service aan, je kan hier namelijk al de Verenigde Staten binnenkomen zodat je bij aankomst niet zolang meer hoeft te wachten. Mocht je toch liever direct vanaf Amsterdam vertrekken dan hebben wij de laagste tarieven van de KLM in de periode september – maart 2014 er even naast gezet:

BestemmingAer LingusKLM
Boston€618€710
New york€618€610
Chicago€658€770
Orlando€658€649

Hotel nodig in New York? Check dan hier het gigantische aanbod. Wil je een keer wat bijzonders met je lief, kies dan voor The Standard Hotel in het populaire meat packing district.

Wanneer boeken: alleen vandaag 30 mei 2013

Wanneer reizen: 23 augustus tot en met 31 maart 2014

Minimaal verblijf: nacht van zaterdag op zondag

Opmerking: Aer Lingus hanteert administratiekosten van €7 per passagier per enkele reis

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Aer Lingus

Of  via onze directe voordeel-link met KLM

TicketSpy zegt: goed om te weten, Aer Lingus hanteert een toeslag voor je ruimbagage van €50 per enkel reis tussen Europa en Noord Amerika.