Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ryanair kleedt prijzen uit, vandaag vanaf €32 retour!

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Iedereen weet dat je bij Ryanair aan het juiste adres bent voor de meest lage vliegtarieven. Al het andere, bagage, drankjes, krasloten vergeten we dan maar even gemakshalve. Soms zijn de tarieven zo laag dat ze je wel uit je stoel of van de bank lijken willen te zuigen om op reis te gaan

Vandaag is het tijd voor een grote last minute actie waarbij Ryanair probeert zoveel mogelijk stoelen te vullen in april. Verder willen we toch wel graag kwijt dat €32 echt heel weinig is om heen en weer te vliegen van Eindhoven naar het Poolse Gdansk.

Enige voorwaarde is dat je vertrekt vanaf Eindhoven Airport, handig gelegen buiten de ring van Eindhoven en met een speciale bus vanaf het station te bereiken.

Een greep uit een aantal bestemmingen met de bijbehorende prijzen (op basis van een enkele reis):

Wanneer boeken: alleen vandaag ,donderdag 21 februari 2013

Wanneer reizen: tussen 1 en 25 april 2013

Kijk voor een volledig overzicht van alle bestemmingen met de daarbij behorende prijzen op de site van Ryanair.

Maar let wel goed op, de prijzen waarmee geadverteerd wordt hoeven in werkelijkheid niet beschikbaar te zijn.

Goed om te weten is dat bovenstaande prijzen op basis van enkele reis zijn, inclusief belastingen maar exclusief toeslagen. Kijk voor een duidelijk overzicht van alle toeslagen hier. 

TicketSpy University zegt: De dames op de foto hoeven niet persé tijdens jouw vlucht aan boord aan het werk te zijn. Mocht die man liggend op de grond naast je zitten vraag hem dan gerust om de volgende keer een andere zwembroek aan te trekken.