Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Laatste kans met KLM: Iran €420

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

KLM heeft onlangs besloten om te stoppen met de vluchten naar Teheran. Begin april zal er daarom voor het laatst een MD-11 vliegtuig tussen Amsterdam en Iran een vlucht uitvoeren.

Of Teheran opnieuw zal worden toegevoegd aan het route netwerk blijft onbekend. Uiteraard kun je dan nog wel met andere airlines die kant op. Bijvoorbeeld met Iran Air, zij onderhouden nog wel gewoon de vluchten tussen deze twee landen.

Als je aan Iran denkt dan heb je misschien niet gelijk de overweldigende natuur op het oog. Neem nou de Lut woestijn in het westen van het land. Om precies te zijn tussen de steden Tarbiz en Ahar. Een zeer bijzondere plek op aarde welke net zo goed dienst kan doen als decor voor een Star Wars film.

Heb je tijd om dit land te ontdekken, doe het dan in de komende maand. KLM vliegt je er vanaf Antwerpen voor een goed tarief heen. Liever direct vanaf Schiphol? Dat kan ook maar reken wel op een ticketprijs die zo’n €400 hoger ligt.

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, de laatste stoelen zijn nog beschikbaar

Wanneer reizen: uiterlijk tot begin april 2013

Vertrek vanaf: Antwerpen Centraal

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximum gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg is inbegrepen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM (selecteer Antwerpen Centraal als vertrekplaats)

Reizen vanaf Antwerpen? Lees dan altijd ons advies

Visum nodig? vraag onze vriendin Malathi van KES  Visumdienst in Den Haag