Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

American Express actie: 10% korting op je Etihad ticket

Etihad

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Creditcard maatschappij American Express heeft met vrijwel iedere airline een stevige band opgebouwd. Vaak zie je dat ze een gecombineerde creditcard aanbieden waarmee punten gespaard kunnen worden. Of als kaarthouder heb je recht op aantrekkelijke extra’s zoals gratis in te checken bagage of het gebruik van priority lanes op de luchthavens.

Vandaag kunnen we je een aantrekkelijke deal melden die ze samen met Etihad uitvoeren. Want, ongeacht de American Express card die je hebt, krijg je 10% korting op alle vliegtickets. Goedkoop, duur, Economy, Business of First, het maakt niet.

Het enige wat je moet doen is boeken via een speciale pagina waar je moet inloggen met een code (deze staat in de groee balk). En dat is alles! De korting geldt alleen niet op de luchthavenbelastingen en de brandstoftoeslagen. Desondanks een hele goede deal!

Heb je nog geen American Express card? Lees dan onze post over de voordelen van de American Express KLM Flying Blue card. Die kost je het 1e jaar helemaal niets en je ontvangt ook nog eens tal van waardevolle Frequent Flyer cadeaus van KLM. Zo krijg je dus dubbel voordeel bij zowel Etihad als KLM!

Wanneer boeken: tot en met 31 juli 2013

Wanneer reizen: tot en met 31 december

Vertrek vanaf: Amsterdam

Beschikbare stoelen checken en reserveren: alleen via deze link

TicketSpy zegt: om de 10% korting te kunnen krijgen moet je dit invullen, EYAMEXNL (hoofdlettergevoelig).