Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Amerika’s mooiste stad: San Francisco + hotels + auto €583

Ticket + Hotel + Huurauto deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Wat een verrassend weekend is dit. Eerst komt Arke met een deal voor €310 naar Los Angeles met inbegrip van 7 nachten hotel. Gisteren stunten ze met tickets naar Florida voor €299 en vandaag is het weer helemaal raak.

Heb je zin om richting San Francisco te gaan en een hele week rond te reizen door California dan is dit de beste deal die we hebben gevonden!

Je vliegt eerst naar Oakland, aan de andere kant van het water bij San Francisco. Daar neem je een Alamo auto van de Intermediate klasse in ontvangst voorzien van alle verzekeringen, belastingen toeslag voor extra bestuurders en een volle tank bezine. Je mag deze auto trouwens met een lege tank inleveren.

En dan begint het avontuur, want je verblijft een week lang in diverse hotels tussen San Francisco en Los Angeles. Uiteindelijk vertrek je ook weer vanuit LA naar Amsterdam met ArkeFly. Oftewel alles is eigenlijk geregeld, je vlucht, hotels en auto. Het enige wat rest is genieten van een van de mooiste staten van de VS.

TicketSpy friend Jiri Bouhuizen schreef trouwens onderstaand stuk over het vliegen met ArkeFly naar Oakland. Het geeft je een aardige indruk van wat je tijdens en rondom de reis kunt verwachten. Ook bovenstaande foto is van zijn hand afkomstig.

Afgelopen zomer ben ik naar Amerika gevlogen met ArkeFly. Een fantastische reis die me bracht naar Oakland. Ik zat zelf in de middelste klasse (Comfort Class). Hierbij kregen we een prima maaltijd, ongeveer 3 uur nadat we opgestegen waren. De vlucht vertrok rond 10 uur (s’ochtends), dus voor avond eten was het nogal vroeg. De 767 (PH-OYJ) voelde erg ruim aan en in mijn klasse was meer dan genoeg beenruimte. Ook de stewardessen (ken er één persoonlijk) zijn erg aardig. Ik morste mijn koffie per ongeluk, en kreeg direct een nieuwe. OAK (Oakland) is een redelijk kleine luchthaven, maar heeft voor intercontinentale vluchten niet echt de services van een klein vliegveld: de rijen voor de douane zijn lang, maar de beambtes zijn wel aardig! Een erg handig busje stopt voor de terminal die je direct naar de car rental brengt (tip!). Op de terugweg vloog ik vanaf LAX op de PH-OYI. Helaas vanuit de oude terminal. De vlucht kwam te laat aan, maar we zaten gelukkig wel bij de bulkhead (bij de deuren). Hier was het nogal koel, maar we kregen een dekent om dit te compenseren. De hele amenity kit was prima in orde, behalve mijn super smerige dekentje. De steward vertelde wel dat hij dit ‘nog nooit gezien had’ en bood zijn ‘oprechte exuses’. Ook weer zeer aardig personeel en prima eten (voor in het vliegtuig). Ik heb de laatste jaren veel gevlogen op (vooral) Europese routes. Toch was dit één van mijn betere vluchten. De sfeer aanboord was erg relaxed.
  • Los ArkeFly ticket Oakland €557
  • Ticket ArkeFly Oakland + 7 nachten middenklasse hotels + 1 week Alamo autohuur o.b.v. Gold pakket €583

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, dit zijn de laatste stoelen

Wanneer reizen: vertrek op 26 mei en terugvlucht op 2 juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 25kg

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Arke

TicketSpy zegt: neem nooit genoegen met een deken aan boord die niet schoon is of wat dan ook. Airlines hebben altijd wel een ander exemplaar liggen. Zo niet, stuur dan een klacht naar hun klantenservice en vraag om een redelijke compensatie voor het niet kunnen genieten van het reiscomfort. Denk bijvoorbeeld aan waardevouchers die je kunt gebruiken tijdens een volgende reis of Frequent Flyer mijlen als de luchtvaartmaatschappij daar een programma voor heeft.