Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

ATP biedt €25 korting op je boeking

Korting

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Vaak geven online travel agents, ook wel de OTA’s genoemd, een korting weg op je boeking. €15, €20 en soms wel €25 betaal je dan minder.

Dat klinkt heel aantrekkelijk, tot je gaat vergelijken met andere aanbieders of de luchtvaartmaatschappij zelf. In dat geval kan het voordeel een stuk lager uitvallen.

Om de proef op de som te nemen keken we daarom naar een KLM vlucht van Amsterdam naar Barcelona. Heen op 1 oktober en terug op 5 oktober 2013, gezellig even een midweek in het najaar naar Spanje.

KLM vraagt hiervoor inclusief €10 reserveringskosten: €166,49

We gingen dezelfde vluchten ook even checken op ATP waar je de komende dagen €25 korting krijgt en dat gaf het volgende plaatje.

KLM ticketprijs €156,49 + €5 reserveringskosten + €24,95 Airline Fee – €25 boekingskorting = €161,44

Kortom, een korting van €25 betekent in de praktijk, dat wil zeggen in dit geval met een KLM ticket, iets meer dan €5 korting.

Vlieg je met 2 of meer personen? Maak dan aparte boekingen per reiziger. Doe je dit niet, dan ben je uiteindelijk meer kwijt dan direct boeken bij KLM!

  • Korting bij ATP op je boeking van €25

Wanneer boeken: tot en met maandag 8 juli 2013

Wanneer reizen: geldig op alle gemaakte vliegticket boekingen

Uitzonderingen: niet geldig op lowcost maatschappijen!

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met ATP

TicketSpy zegt: ondanks de lager uitvallende kortingen is ATP een van de meest betrouwbare ticketagenten. Zij laten je altijd de correcte prijs van een ticket betalen zonder sneaky verhogingen van de belastingen of brandstofheffingen. Nu dus nog een stuk voordeliger dankzij deze actie.