Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

It’s time to show your Poker face! Las Vegas ticket + 1 week hotel €545 (of ticket + auto €545)

Friday Night Poker

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam) Foto: Poker.com

Wij weten dat er zich onder de TicketSpy volgers ook heel wat liefhebbers van Poker bevinden. Je denkt dan misschien gelijk aan Boris Becker en Fatima Moreira de Melo, maar er zijn natuurlijk veel meer en veel betere spelers.

En waar kun je dat spel nu beter uitvoeren dan in Las Vegas. De laatste stoelen met ArkeFly zijn nu nog goedkoper geprijsd. Gelukkig hoeven je medepassagiers dat niet te weten en kun je aan boord dus al oefenen met het opzetten van je Poker face.

Eenmaal aangekomen in de ‘Gaming Capitol of the World’ kun je je helemaal uitleven met flops en rivers. Maar weet dat je de lokale bewoners die aan dezelfde tafel zitten nooit moet onderschatten.

Zie ook onze eerdere post met voordeeltips over Las Vegas voor voordelig eten en goedkope autohuur.

***UPDATE*** Check ook deze Las Vegas Fly Drive deal voor €545 p.p. inclusief ticket + Comfort seats + 1 week huurauto + tank benzine! Vertrek 11 juli 2013

  • Ticket ArkeFly Las Vegas + 7 nachten Circus Circus hotel  of Luxor Hotel €545,25

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op

Wanneer reizen: vertrek op 16 juli 2013, terugvlucht op 23 juli 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 25kg

Opmerking 1: ticket + hotel deal geldt alleen indien 2 personen samen reizen

Opmerking 2: let goed op! Kies voor een verblijf van 9 dagen/7 nachten om voor deze prijs te kunnen reizen. Bij minder nachten in Las Vegas betaal je een hoger bedrag, hoe vreemd dat ook mag zijn.

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link of klik hier voor het betere Luxor Hotel

TicketSpy zegt: Dit is een ongekende deal voor de tijd van het jaar waarin je mag vliegen. Profiteer er snel van als je heel graag naar Las Vegas wilt. Een los ticket is vele malen duurder, zowel bij ArkeFly als haar concurrenten KLM, Delta en United.