Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Bedankt KLM Werelddeal boekers, de bonnen komen jullie kant op!

bol voucher actie

Vouchers aangeboden door Team TicketSpy (Amsterdam)

Als je iets beloofd dan moet je het ook nakomen. Daarom melden we vandaag met veel plezier dat we de aanmeldingen voor de Bol voucher actie allemaal hebben nagelopen.

Iedereen die tijdens de KLM Werelddeal weken via de KLM link van TicketSpy een ticket buiten Europa heeft geboekt kwam in aanmerking voor een voucher. Voorwaarde was wel om ons tijdens de actieweken van KLM te mailen met daarbij genoemd het reserveringsnummer, je naam en adres.

Na grondig alles gecontroleerd te hebben kunnen we nu alle bonnen verzenden. Had je ons een mail gestuurd en klopte de boeking dan krijg je zaterdag of begin volgende week de Bol bon ter waarde van €10 in je brievenbus.

Natuurlijk zijn er altijd mensen die voor de grap hun gegevens verzenden. Dat was er opmerkelijk genoeg maar 1 gedurende de afgelopen weken. Een goed teken dat vrijwel iedereen onze actie op de juiste waarde heeft weten in te schatten. Daarom iedereen bedankt die heeft meegedaan!

Zin in een zeer voordelige vakantie naar Turkije, Tunesië of Malta? Bied dan nu mee en vlieg er heen voor een matsprijs!