Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Combineren is cashen! Bespaar op je citytrip Milaan €109

Shoppen in Milaan
Ticket + hoteldeal gevonden door TicketSpy Dennis (Amsterdam) 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen “combineren is besparen”. Zo blijkt vandaag opnieuw dat we door een vlucht met hotel te combineren weer wat geld kunnen besparen, geld wat je anders niet zou kunnen uitgeven aan een lekkere maaltijd in een restaurant aan het Piazza Del Duomo of aan een leuke trip door het centrum in zo’n bekende rode dubbeldekker.

Je vliegt met RyanAir vanaf Eindhoven, lekker goedkoop en kunt zelf kiezen in welk hotel je wil verblijven. 3, 4 of 5 sterren? De keuze is aan jou zodat je zelf de vakantie samenstelt. Er zijn vele verschillende data beschikbaar, Ryanair vliegt namelijk elke dag tussen Eindhoven en Milaan.

Ook met andere steden kun je erg voordelig combineren. Hou TicketSpy in de gaten voor meer tips want de komende weken gaan we nog veel meer van dit soort leuke combi’s voor je uitzoeken. Als dat nou te lang duurt dan kun je altijd zelf even combineren. Klik op de button en creeër je eigen citytrip in een paar seconden!

  • Ticket Milaan + 3 nachten in hotel naar keuze. Vanaf €109

Wanneer boeken: Wanneer jij wil

Wanneer reizen: in het laagseizoen. Oktober, november, december, januari, februari, maart en april 2014

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak bij te kopen voor €50 per enkele reis maar voor een citytrip heb je dat natuurlijk niet nodig!