Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Begin 2013 met een mystery vlucht.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

De 40-plussers onder ons kennen uit de jaren ’90 misschien nog wel de KLM dagvlugjes. Hiermee kon je voor 99 gulden een dagvlucht binnen Europa boeken. Later werd dit uitgebreid met op en neer naar Noord Amerika voor 299 gulden. Pas op de dag van vertrek werd je op Schiphol gemeld wat de bestemming was. Erg spannend dus!

Het idee van KLM was om mensen met weinig tot geen vliegervaring kennis te laten maken met het fenomeen vliegen. Het motto van KLM was dan ook ‘vliegen om het vliegen’. Leuk bedacht om lege stoelen alsnog op te kunnen vullen met ietwat minder betalende passagiers.

Het Duitse germanwings heeft tegenwoordig een principe wat een beetje op die van de KLM lijkt. Alleen weet je nu al veel eerder wat de bestemming zal worden. Ze noemen dit ‘Blind Booking’ deals.

Hoe werkt het?

Je kan kiezen uit 6 thema’s, te weten Party, Culture, Gay-friendly, Metropolis Western Europe, Shopping en Snow and Ski. De reisdata mag je na de selectie van het thema zelf kiezen. Echter wordt de uiteindelijke bestemming pas na bevestiging en betaling van de boeking bekend gemaakt.

Voor wie dus een verrassend element wil toevoegen aan een paar dagen weg is deze aanbieding zeer geschikt.

Wanneer boeken: tot en met 13 februari 2013
Wanneer reizen: tot en met 13 februari 2013
Minimum verblijf: geen Maximum verblijf: geen
Vliegen vanaf: Keulen-Bonn
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 8kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg voor €23,80 per retour