Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Bella Italia – Tickets Venetië, Pisa & Napels

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Ook in het nieuwe jaar zijn er een paar pareltjes van aanbiedingen te vinden, deze week drie bestemmingen in Italië. Transavia heeft haar wekelijkse sale dit keer een beetje anders aangepakt. In plaats van veel bestemmingen met weinig actiestoelen hebben ze dit keer extra veel capaciteit afgeprijsd en bieden ze drie bestemmingen aan. Deze week: Napels, Venetië & Pisa

Venetië is één van de best bezochte steden ter wereld. Jaarlijks vergapen miljoenen zich aan de pracht van deze “drijvende stad” gebouwd op palen. In juli & augustus loop je zomaar een zonnesteek op! bezoek Venetië daarom in het laagseizoen; het is een stuk rustiger en daardoor een stuk aangenamer rondwandelen. Naast wandelen kan je je laten verplaatsen in een “gondola”, cultuur snuiven op het Piazza San Marco of een wandeling over de Rialto brug.

Pisa is de stad van de scheve toren. Wat weinig mensen weten is dat de stad veel meer biedt dan enkel een scheve toren met een grasveld. De smalle straatjes bieden onderdak aan vele leuke, geheimzinnige en vooral goedkope winkeltjes. Tel hierbij dat de stad een bruisend nachtleven heeft en je citytrip is compleet. En vergeet natuurlijk de toren van Pisa niet.

Napels is een stad met vele gezichten. De stad van pizza, de stad van de Vesuvius en natuurlijk de maffia. Welk gezicht je ook leuk vind, Napels biedt het aan. Een citytrip Napels zal garant staan voor een prachtige vakantie.

Vertrek vanaf Amsterdam

Venetië – €69
Pisa – €69
Napels – €99

Wanneer boeken: tot 7 januari 2013 07:00
Wanneer reizen: tussen7 januari & 31 maart 2013
Annuleren & wijzigen: volgens voorwaarden van Transavia
Beschikbare stoelen checken: via onze voordeel-link met Transavia