Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Boek een ArkeFly ticket, krijg een stoel.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

ArkeFly speelt tot en met 5 december 2012 voor Sinterklaas!

Want als je een ticket boekt naar één van haar 65 bestemmingen dan mag je gratis gebruik maken van de stoelreservering. Hierbij hoef je niet eens binnen afzienbare tijd te vliegen. Het aanbod is namelijk geldig tot en met de herfst van volgend jaar.

Normaliter betaal je tussen de €10 en €22 per gereserveerde stoel voor een retourvlucht. Dus kun je op zich redelijk wat geld besparen.

Er is wel een maar aan deze actie. Je kan namelijk pas vanaf 3 weken voor vertrek bellen met ArkeFly om je stoel te kunnen vastleggen.

Zet alle gegevens over je boeking en het nummer dan ook direct bij ontvangst in je agenda, anders ga je dit geheid vergeten!

En mocht Arkefly deze actie zelf tegen die tijd niet meer herinneren. Maak dan ook gelijk een print van de Voorwaarden gratis stoelreservering ArkeFly Sinterklaas van deze actie.

In het kader van alles zelf online regelen, oftewel controle hebben over je eigen boeking wat steeds meer de trend is, scoort ArkeFly geen hoge ogen.

De kans bestaat dat er wel stoelen zijn maar je deze niet krijgt aangeboden. Dit omdat je niet kunt zien wat er allemaal beschikbaar is. Op goed geluk dan maar als je van deze promotie gebruik maakt.

Wanneer boeken: tot en met woensdag 5 december 2012

Wanneer reizen: tot en met 31 oktober 2013

Wanneer bestellen: vanaf 3 weken voor vertrek

Hoe bestellen: neem telefonisch contact op met ArkeFly op nummer 0900-2753359 (€0,15 p/m)

Boeken: via onze directe voordeel-link met ArkeFly