Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nieuwe deals bij Transavia!

Ticket deals gevonden door TicketSPy Ingmar (Amsterdam)

Deze week heeft Transavia weer een mooie deal voor je uitgezocht, want ook bij Transavia trekt de Sint aan de touwtjes. Zoals we bij Ticketspy al hadden verwacht heeft de Sint 3 prachtige zonbestemmingen uitgekozen;  Alicante, Malaga & Faro. Drie plaatsen waar het kasteel van de Sint bij in de buurt zou kunnen staan en waar jij niet alleen heel snel, maar ook heel goedkoop naartoe kan vliegen.

Faro – De stad in het zuiden van Portugal straalt het hele jaar door vakantie uit; Zowel in de zomer als in de winter is de temperatuur hier aangenaam en is het warm genoeg om lekker aan het strand te liggen. Shoppen, nightlife of lekker op het strand relaxen, in Faro kan het allemaal. Faro boek je al vanaf  €119,- per persoon. Vliegen kan vanaf Amsterdam, Rotterdam & Eindhoven.

Malaga – De hoofdstad van de zuidelijkste Spaanse provincie Andalusia. In de stad vindt je de prachtige cathedraal, een grote winkelstraat en een heerlijk nachtleven. Omringende dorpen bieden daarnaast oogverblindende vergezichten en prachtige stranden. Bezoek de volledige witte stad Nerja of ga lekker duur winkelen in Puerto Baño. Malaga heeft het allemaal. Malage boek je al vanaf €99,- per persoon. Vliegen kan vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven & Weeze.

Alicante – Een prachtige stad aan de Spaanse oostkust. Beroemd om de veel aanwezige architecturele hoogstandjes en de aanwezige winkelstraat. Daarnaast zijn de stranden in deze stad bekend om haar witte zand. Een prachtbestemming bij uitstek en nu al voor maar €99,- te boeken. Vliegen doe je vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven & Weeze.

Wanneer boeken: tot en met 11 december 2012

Wanneer reizen: tussen 4 december 2012 en 1 maart 2013