Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Bordeaux lekker goedkoop: ticket €59 + hotel €16,50 p.p.

Bordeaux c'est magnifique!

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Ook in Europa kun je nog steeds voordelig vliegen en overnachten. Soms zijn de kant-en-klaar pakketten de beste optie. Een andere keer, zoals dit weekend, ben je beter af door los te boeken.

Wat dacht je van een paar dagen Bordeaux in juli of augustus. Vanaf Eindhoven kun je er al heen voor €59 met Ryanair (zonder in te checken bagage) en dankzij de speciale deal bij het Victoria Garden Hotel (***) kost een 2-persoonskamer slechts €33. Alleen dit weekend ontvang je een korting van 50%. Op de kamer is er koffie, thee en een koekje voor de liefhebber.

Eigenlijk krijg je kamer met inbegrip van een kitchenette. Handig om ’s ochtends op de markt je ontbijt te scoren en zelf je eitjes te koken. Croissantjes erbij en wat wil je nog meer. Lekker romantisch voor weinig, het kan dit jaar door slim te combineren. Wanneer vertrek jij?

  • Ticket Ryanair Bordeaux vanaf €59
  • Hotel Victoria Garden + kitchenette + koffie/thee per nacht p.p. €16,50

Liever met KLM vliegen vanaf Amsterdam? Dat kan al vanaf €139

Wanneer boeken: de hoteldeal is alleen tot en met zondag 23 juni 2013 te boeken

Wanneer reizen: in juli en augustus 2013

Opmerking: de kamerprijs is €33 per nacht

Beschikbare kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: Ryanair heeft deze week een mega-order bij Boeing geplaatst. De komende jaren zullen ze daardoor ruim 170 nieuwe vliegtuigen van het type 737-800 toevoegen aan hun vloot. Waar dat heen zal gaan? Nog meer voordelige tickets voor de Ryanair liefhebbers.