Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Lekker All-Inclusive, op pad vanaf €300!

Alanya biedt lekker veel zwemplezier!

Ticket + Hotel deals gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam) Foto: Alanya – Creative commons by C/S

In navolging van Sunweb heeft ook OAD besloten een mooi assortiment van All-Inclusive vakanties samen te stellen. Lekker nietsen, lekker genieten van alle faciliteiten zoals zwembaden, de zee, een fijn animatieteam en natuurlijk de prachtige omgeving met de bijbehorende cultuur. Door vlucht en hotel te combineren creëert menig touroperator aantrekkelijke vakantiepaketten die wij met veel plezier doorsnuffelen op zoek naar goede deals.

Vandaag zijn het vakanties met als bestemming Turkije, door slim in te kopen en te werken met strakke contracten hebben ze een aantal gunstige last en first minute vakanties samengesteld die, gezien het geboden comfort, lekker voordelig te noemen zijn!

Bijvoorbeeld een vier sterren resort met All-Inclusive verzorging, vlucht en vervoer van en naar de luchthaven wat te boeken is vanaf €349 per persoon.

  • 8 dagen all inclusive in Aparthotel Grand Uysal *** in Alanya met vlucht en vervoer naar de luchthaven. Vanaf €300 p.p
  • 8 dagen all inclusive in Hotel Bitez Garden Life **** in Bitez met vlucht en vervoer naar de luchthaven. Vanaf €349 p.p
  • 8 dagen all inclusive in Blue Sky **** in Alanya met vlucht en vervoer naar de luchthaven. Vanaf €354 p.p
  • Er is een nog veel breder aanbod dus bekijk welke andere deals nog meer aangeboden worden! Check daarom het volledige aanbod op de site.
Wanneer boeken: zo snel mogelijk, 0p=op!
Wanneer reizen: vertrekken in juni 2013
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 5kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg
Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link
TicketSpy University zegt: als je een pakketreis boekt met inbegrip van een Transavia vlucht is je koffer om in te checken alleen dit jaar nog volledig gratis.