Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nog 1 keer Delta in de aanbieding: Phoenix €377

 

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

We hadden al Washington, Tampa en San Diego. Maar vannacht kwamen we er ook nog achter dat Phoenix vanaf Duitsland vele malen goedkoper is dan vanaf Amsterdam Schiphol. Hier kost een Delta ticket minimaal €580.

Delta Air Lines heeft dus heel kort nog 4 bestemmingen volledig afgeprijsd. Niet de meest populaire (zoals New York, San Francisco, Miami en Las Vegas) maar wel steden die er redelijk bij in de buurt liggen.

Met een beetje puzzelwerk kun je mooi combineren, dus heen op San Diego en terug vanaf Phoenix. Of je breidt je reis uit met een binnenlandse vlucht. Doe je Düsseldorf-Washington-Miami en daarna Tampa-Düsseldorf. Gebruik je fantasie en maak een mooie reis naar de VS dit voorjaar!

Wanneer boeken: tot en met donderdag 28 maart 2013

Wanneer reizen: tussen 1 april en 15 juni 2013

Vertrek vanaf: Düsseldorf, Frankfurt, Bremen, Hamburg

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerd gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg

Flying Blue: 25% (je verdient met deze deal 4 vluchtsegmenten voor je Flying Blue Elite level)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM (gebruik Düsseldorf/DUS) als plaats van vertrek)

TicketSpy zegt: Het is ongekend dat een airline in deze periode van het jaar zo aan het stunten is op transatlantische markt. Delta heeft blijkbaar te veel lege stoelen die kost wat kost gevuld moeten worden. Helaas zijn deze deals vanaf Amsterdam niet beschikbaar.