Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Channel Islands Jersey €198 & Guernsey €226.

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Wie denkt aan de Britse Kanaaleilanden, denkt vrijwel gelijk aan de mini belastingparadijsjes tussen Frankrijk en Engeland.

Iets wat klopt, want menig ondernemer heeft daar een bedrijf gevestigd om te profiteren van een aangenaam financieel klimaat.

Voor wie geen fortuin hoeft weg te sluizen bieden de eilandjes een perfecte plek om je ogen uit te kijken. Het is een mix van Brits en Frans, je vindt er typische Engelse weilanden maar ook wijngaarden. Al met al een prima plek om een keer een andere korte vakantie te vieren.

Tot een paar jaar terug vloog KLM dagelijks met Cityhopper toestellen naar de eilanden. Maar dat is al lang verleden tijd. Momenteel kun je er heen met Blue Islands en ook nog eens tegen een vriendelijke prijs.

Kun je in april weg dan gelden er tarieven vanaf €99 per enkele reis. Maar omdat je ook weer terug moet naar Nederland praten we liever over de all-in ticketprijs.

Wanneer boeken: tot en met 15 mei 2013

Wanneer reizen: tussen 1 april en 15 mei 2013

Minimum verblijf: geen Maximum verblijf: geen

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 6kg

Ruimbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 20kg is inclusief

Opmerking: bij Blue Islands betaal je geen reserveringskosten en administratiekosten voor het wijzigen van je vlucht (wel een eventueel verschil in tarief). Verder gelden er geen kosten voor gebruik van je creditcard.

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe link met Blue Islands