Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

China Time bij Malaysia Airlines: Hong Kong & Shanghai €600

Hong Kong

Ticket deals gevonden door TicketSpy friend Anita

Met al het KLM geweld aan aanbiedingen zou je bijna alle andere maatschappijen vergeten. Gelukkig zijn ze ook daar wakker. Opnieuw is Malaysia Airlines namelijk aan het stunten en ook nu weer kun je maar op 1 dag, vandaag dus,  boeken.

Het lijkt wel alsof er een bepaald patroon in zit. Alleen weten we helaas niet wanneer een bepaalde stad in de aanbieding is. Wel dat de plekken spectaculair zijn, want Malaysia Airlines vliegt naar heel wat populaire plekken in Azië en de Pacific.

Deze keer is het de beurt aan China en Hong Kong waarbij je in november 2013 mag vertrekken. Blijkbaar een maand waarin de Maleisiërs nog heel veel lege stoelen beschikbaar hebben.  Een ding is zeker, de prijzen zijn wel scherper dan die van KLM tijdens hun Wereld Dealweken.

Naast de China deals zijn deze andere steden ook alleen vandaag nog in de aanbieding:

Wanneer boeken: woensdag 28 augustus 2013

Wanneer reizen: 1 tot 30 november 2013

Minimum verblijf: 5 dagen Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 30kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link of via Expedia (beiden geen reserveringskosten!)

TicketSpy zegt: bij Malaysia Airlines mag je gratis je golftas (15kg) of duiktas (10kg) meenemen. Dit dien je wel op voorhand telefonisch bij ze te melden.