Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM’s Wereld Dealweken beginnen vandaag, Team TicketSpy geeft Bol.com bonnen!

KLM.WDW

Ticket deals gevonden door Team TicketSpy (Amsterdam)

Als eerste kunnen we je nu een aantal KLM aanbiedingen melden. Ons team van spionnen heeft er deze keer wel heel veel moeite voor moeten doen, want KLM had ze wel zeer veilig opgeborgen. Blijkbaar zijn ze toch een beetje bang geworden van ons speurwerk tijdens de Voordeelweken van afgelopen januari. Daarnaast zijn we ook getipt door TicketSpy friends Marinka en Timo en hebben we hun gevonden deals hieronder genoemd. Dank voor jullie speurwerk!

En vast en zeker zijn er al diverse anderen geweest die de KLM deals in de loop van afgelopen avond al hebben weten te spotten. De KLM heeft dus stiekem al een voorschot genomen door hun wereldwijde reserveringssysteem (GDS) aan te passen, om pas heel wat uren later alle deals netjes op een rij aan het grote publiek te tonen. Zo werkt het blijkbaar.

Deze keer zijn er een aantal bestemmingen die in onze ogen meer dan de moeite waard zijn om te boeken. Dit zijn een paar door ons gevonden tarieven, op de website van KLM vind je er vanaf vanochtend in totaal zo’n 100 stuks. Zowel binnen als buiten Europa. Je betaalt per ticket €10 reserveringskosten als je online boekt.

Tijdens de Wereld Dealweken krijg je van ons trouwens een leuk cadeau en wel een Bol.com Gift Voucher ter waarde van €10! Dat wordt dus KLM vliegen + gratis shoppen bij Bol.com.

Wat je hiervoor moet doen?

  1. Boek je KLM tickets naar een bestemming buiten Europa en alleen via onze directe voordeel-link met KLM
  2. Mail na het boeken je adres, de bestemming en de reserveringscode (bestaat uit 6 cijfers/ letters bijvoorbeeld 7XE34J) naar info@ticketspy.nl
  3. De Bol.com bon komt na een grondige check door ons automatisch naar je toe (houd rekening met een verwerkingstermijn van maximaal 4 weken)

Belangrijke aanvullende informatie: alleen boekingen gemaakt via onze directe voordeel-link komen in aanmerking. Doe je dat niet dan kunnen we niet zien dat je hebt geboekt en versturen we geen voucher. Dat klinkt streng maar we willen natuurlijk niet dat er misbruik van deze actie wordt gemaakt. We hebben maximaal 500 vouchers beschikbaar voor deze promotie. Als we door deze voorraad heen zijn stoppen we de actie. Dit zullen we op onze website gelijk melden.

En nogmaals, deze actie geldt allleen voor vluchten naar een bestemming buiten Europa!

    • Alle overige Wereld Dealweken bestemmingen vind je hier
Tip! Je krijgt per boeking 1 gift card van ons. Vlieg je met 2 personen? Boek dan voor iedere individuele reiziger apart zijn of haar vliegticket via onze links. Zo kun je meerdere Bol bonnen krijgen. 2 personen=2 boekingen=2 bonnen, 3 personen=3 boekingen=3bonnen, etc.