Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De TicketSpy KLM huisjes actie start vandaag!

 

KLM huisjes aangeboden door TicketSpy friend Rob Harting (Langkawi, Maleisië)

2 weken geleden maakten we bekend dat we originele KLM huisjes gingen verloten. Vandaag maken we daar een begin mee.

Werkelijk duizenden reacties hebben we ontvangen van TicketSpy volgers die dolgraag een exemplaar willen ontvangen. En niet zonder reden, want de huisjes zijn geliefd bij veel internationale reizigers.

Jammer is het wel dat KLM ze alleen cadeau doet als je een World Business Class ticket hebt naar een bestemming buiten Europa. In een grijs verleden werden de huisjes alleen in de toenmalige Royal (First) Class aangeboden. Airlines mochten toen omwille van concurrentie vervalsing geen geschenken uitdelen aan passagiers.

KLM bedacht daarop heel handig dat het uitreiken van een borrel omhuld met een huisje voorzien van een schenktuit geen problemen kon opleveren. En met succes, want dat mocht inderdaad van de IATA (de overkoepelende organisatie van luchtvaartmaatschappijen).

Nu vliegt KLM niet meer met een First Class product, daarom werd het geschenk bij de introductie van de World Business Class (begin jaren negentig) aan de passagiers in deze cabine uitgereikt. Elk jaar gaat het om ruim 1 miljoen exemplaren, die op menig kastje bij zakelijke Frequent Flyers staan te pronken.

TicketSpy verloot in deze 1e serie de volgende huisnummers:

  • 75, KLM kantoor in Den Haag
  • 13, Kamp 10 in Amersfoort
  • 27, Nieuwe Haven 59 in Rotterdam
  • 65, Keizersgracht 487 in Amsterdam
  • 44, Hooglandse Kerkgracht 19 in Leiden
  • 21, Markt 47 in Delft
  • 54, Prinsengracht 773 in Amsterdam
  • 35, Oude Delft 39 in Delft

Wil je nog meedoen? Dat kan nog gedurende deze week door onze post op Facebook te delen met je vrienden.

Bekijk alle KLM huisjes op de site van KLM, klik hier voor het totaaloverzicht en de speciale video’s die KLM per huisje heeft gemaakt. Een aanrader!

TicketSpy zegt: graag willen wij Frequent Flyer Rob Harting bedanken om een deel van zijn KLM huisjes collectie aan ons te doneren. Rob woont en werkt 7 maanden per jaar op het tropische Maleisische eiland Langkawi en biedt daar schitterende en voordelige appartementen voorzien van alle gemakken en comfort. Kijk gewoon even op zijn pagina voor dit mooie plekje in zuid-oost Azië.