Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ontdek het Chinese Chongqing met Finnair €499.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Als een vliegmaatschappij een nieuwe route toevoegt aan haar netwerk kun je daar in het begin vrijwel altijd van profiteren.

Ten eerste zijn de tarieven meestal extra vriendelijk geprijsd om passagiers te lokken. Daarnaast hebben de vliegtuigen in het begin nog niet zo’n hele grote bezetting. De kans dat je 2 of 3 stoelen extra ter beschikking hebt is dan ook altijd zeer aanwezig. Kun jij lekker languit en hoef je daarvoor geen duur Business Class ticket te kopen.

Finnair heeft momenteel zo’n deal, want ze is gestart met het vliegen op de Chinese provinciestad Chongqing. Als wij aan de provincie denken dan vinden we een plaats met een inwoneraantal van 100.000-150.000 wel mooi genoeg.

In China denken ze daar toch een beetje anders over, want deze stad in de provincie Sichuan heeft maar liefst 8 miljoen inwoners. Nemen we de regio in ogenschouw dan stijgt dat aantal naar 30 miljoen mensen. En dat is voor Chinese maatstaven dan ook nog eens aan de redelijk kleine kant.

Zin om dit stukje China binnenkort zelf een te ontdekken? Kies dan voor Finnair vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Wil en kun je vanaf de Duitse of Belgische luchthaven vertrekken dan profiteer je van €50 extra voordeel!

  • Chongqing vanaf Amsterdam €559
  • Chongqing vanaf Düsseldorf €509
  • Chongqing vanaf Brussel €499

Wanneer boeken: tot en met 5 maart 2013

Wanneer reizen: tot en met 30 juni 2013

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag of 6 nachten Maximum verblijf: tot en met 30 juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 8kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeellink met Finnair