Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Phuket met Etihad makkelijk €537, moeilijk €425.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy University (Diemen)

Vandaag nogmaals een ticket deal die enige aandacht vergt, maar wie ons advies volgt kan zo maar €112 besparen op een vliegticket naar het Thaise vakantie eiland Phuket. En dat per persoon! Uiteraard leggen we in dit speciale college precies aan je uit hoe het werkt.

Via een speciale constructie kun je extra korting krijgen als je er voor kiest om bijvoorbeeld in Land A op te stappen en in Land B je reis te eindigen. In dit geval betekent dat de voordeligste ticketprijs richting Phuket. Maar wees er wel snel bij want deze deal loopt nog tot en met donderdag 28 februari 2013!

De constructie

Ga naar de website via onze link met Expedia en voer de volgende stappen uit:

  • Klik in het zoekscherm op de button ‘meerdere bestemmingen’
  • Kies als plaats van vertrek Amsterdam
  • Kies als plaats van aankomst Phuket
  • Geef bijvoorbeeld als datum in 21 mei 2013 (of een andere reisdatum)
  • Kies voor de terugreis Phuket
  • Kies als eindbestemming Düsseldorf
  • Geef als reisdatum bijvoorbeeld 5 juni 2013 in (of een andere reisdatum)
  • Klik nu op de bevestigingsknop

We geven toe dat deze deal misschien niet voor iedereen is weggelegd qua reistijd. Maar wil je goedkoop naar Thailand dan kunnen we je het van harte aanbevelen. Terug vanaf Düsseldorf kun je makkelijk per NS Hispeed reizen tegen schappelijke kosten.

Belangrijk om te weten, de heenvlucht tussen Amsterdam en Abu Dhabi wordt uitgevoerd door KLM of Etihad. Heen en terrug vlieg je tussen Bangkok en Phuket met Bangkok Airways. Op de terugreis vlieg je met Etihad via Abu Dhabi naar Düsseldorf. 

Ook kun je kiezen om naar Bangkok te vliegen, of Bangkok met Phuket te combineren. De eindprijzen liggen dan in de buurt van de €430-450. Toch liever heen en terug op Amsterdam? Dan bedraagt je ticket €537, wat nog steeds een prima deal is.

Wanneer boeken: tot en met 28 februari 2013

Wanneer reizen: tot en met november 2013 (niet in juli en augustus 2013)

Handbagage: 1 stuk is toegestaan met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht 30kg van is inbegrepen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Expedia (boeken via Etihad zelf levert geen voordeel op!)

TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!