Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Een extra korting van €10 bij Ryanair? Het kan nog heel even!

Ryanair kleedt de prijzen verder uit

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Niet eerder hebben wij bij Ryanair een actie kunnen spotten die naast de sowieso lage tarieven ook  nog eens extra korting geeft. Nu is dat tijdelijk wel mogelijk.

Voor wie vanaf Duitse luchthavens wil vliegen, bijvoorbeeld van Weeze (over de grens bij Nijmegen) scheelt dat een slok op een borrel. Als je klikt op de link dan kom je automatisch op een pagina van Ryanair die standaard €5 korting per enkele vlucht biedt.

Het meeste voordeel behaal je met de vluchten die nu in de aanbieding zijn. Dat is dan in principe korting op korting, ideaal voor wie in het naseizoen een weekje naar de zon wil in Spanje of de Canarische eilanden. Lekker gaan shoppen in Milaan, Londen of Barcelona tegen weinig vliegkosten kan natuurlijk ook.

Check trouwens gelijk even wat een hotel ter plekken kost op Hotelscombined. Zo profiteer je van de laagste ticketprijzen en die voor een hotelkamer!

Wanneer boeken: tot en met 11 augustus 2013

Wanneer reizen: tussen 15 september en 31 oktober 2013

Vertrek vanaf: Duitse luchthavens

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: zie de tabel met kosten op de pagina van Ryanair

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe link

TicketSpy zegt: als je toch met Ryanair gaat vliegen, overweeg dan de speciale trolley die net binnen de toegestane afmetingen past. Zo voorkom je extra toeslagen. Online te koop voor minder dan €20!