Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Emirates vlucht Dubai + 6 nachten 5 sterren hotel €324!

Ticketdeal gevonden door TicketSpy friend Rita 

Regelmatig ontvangen wij tips van Rita naar goede aanbiedingen op verre bestemmingen. Vandaag ook weer, als je naar Dubai wilt met een van de top airlines van dit moment, Emirates.

De deal omvat een retourvlucht vanaf Duesseldorf naar Dubai en een weekje in het luxe 5 sterren hotel Mangrove by Bin Majid. We hebben geen idee wie die Bin is trouwens, maar profiteer gewoon van deze waanzinnig goedkope deal. De directeur van het hotel de heer Ali Kasapbhasi danken we dan maar van harte voor deze aanbieding.

Update met dank aan TicketSpy friend Hans Strikkers: Ahmad bin Majid was een beroemd navigator en cartograaf uit de 15de eeuw. Hij was zo beroemd dat hij bekend stond als de eerste Arabische zeeman.

Het hotel ligt trouwens in Ras Al Kaimah, een badplaats ten noorden van Dubai. Wat moeten we nog meer vertellen hierover? Gaan is het enige advies, ook al weten wij hoe moeilijk het is om dagelijks die keuze op basis van onze posts te moeten maken.

Deze pagina doorzenden via facebook, twitter of de mail naar vrienden en bekenden kan natuurlijk ook. Misshien hebben zij ook zin om spotgoedkoop die kant op te gaan!

  • Vlucht Emirates Dubai + 6 nachten Hotel Mangrove by Bin Majid + dagelijks ontbijfbuffet + transfer luchthaven – hotel v.v. €324

Wanneer boeken: zo snel mogelijk (wederom)

Wanneer reizen: op diverse data in begin mei 2013

Vertrek vanaf: Duesseldorf

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Weg (Duitstalige travelsite)

TicketSpy zegt: Dit hotel is een stadshotel, gasten kunnen met de gratis shuttle bus naar het strand van het zusterhotel en daar van alle faciliteiten gebruik maken. Goed geregeld daar!