Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Etihad update: nu nog meer deals, Johannesburg €423, Singapore €498!

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Deze week werden we getipt door TicketSpy friend Rita over de hele scherpe Etihad tarieven. Tokyo, Bangkok, Sydney en Melbourne hebben we je daardoor kunnen tonen. Allemaal super deals.

Nu zijn we nog even verder gaan kijken en het blijkt dat er nog een aantal steden goed zijn afgeprijsd. Ze komen weliswaar niet helemaal in de buurt van de €385 deal naar Bangkok, maar het zijn nog steeds prima tarieven.

Weet dat je de bestemmingen met elkaar kunt combineren. Dus heen op Bangkok en terug vanaf Kuala Lumpur of Singapore. Omdat je vanaf Amsterdam dient te vliegen en terug te komen op Düsseldorf spreken we in zo’n geval over een ‘Double Open Jaw’.

Profiteer nog even flink van de specials van Etihad. Let wel even op je bagage, want we noemen dat Etihad 30kg zonder meerprijs accepteert. Dat geldt niet als je tussentijds gebruik maakt van een KLM en airberlin vlucht. Bij hun geldt een limiet van 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg.

Wanneer boeken: voor 15 mei 2013, maar op=op!

Wanneer reizen: op diverse data in mei en juni 2013 (de laatste stoelen moeten weg!)

Minimum Verblijf: 5 nachten Maximum verblijf: 1 jaar.

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg (zeer ruime limiet!)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Etihad

Belangrijk: klik in het zoekscherm op ‘meerdere bestemmingen’ om de vluchten vanaf Amsterdam en naar Düsseldorf in te kunnen voeren 

De deals van Etihad zijn ongekend. Hiermee geven ze gelijk hun visitekaartje af richting de Nederlandse reizigers. Laten we hopen dat deze aanbiedingen een blijvertje zullen zijn!
TicketSpy zegt: zo boek je. Kijk op de site van Etihad (via onze link in de post). In het zoekscherm voor vluchten dien je dan de button ‘Meerdere bestemmingen’ aan te klikken. Voer bij de eerste vlucht van Amsterdam naar bijv. Bangkok in plus de datum. Voer bij de tweede vlucht van bijv Bangkok naar Dusseldorf in plus de datum. Daarna bevestigen en kijken welk tarief er naar voren komt.