Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Flashdeal New York! Vanaf €379

New York

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Een oude advertentieposter van United Airlines

Je hebt nog tot middernacht om gebruik te maken van een heel kortlopende flashdeal van United Airlines. Al sinds jaar en dag vliegt United naar de 2e luchthaven van New York, Newark airport waar zij 1 van haar grootste “hubs” hebben. Newark is dan ook niet een klein vliegveld en kan zich makkelijk meten met de grote collega’s in Europa.

Net als op JFK is ook Newark enorm druk, groot en vooral heel massaal. Gelukkig betekent dit dat je bij aankomst al direct in het typisch Amerikaanse gedropt wordt. Een beter begin van je trip kan je niet hebben!

Je kan direct vliegen maar het is ook mogelijk een overstap te maken, in dat geval zakt de prijs met een paar tientjes en kan je nog meer voordeel halen uit je New York vliegtickets!

  •  New York, Newark (EWR)  €379

Hotelkamers zijn zeer voordelig te boeken bij Accor! Je krijgt nu tot 50% korting op bijna alle wereldwijde hotels dus vergelijk vooral de prijzen bij Accor en bij Hotelscombined!

Wanneer boeken: Alleen vandaag!

Wanneer reizen: Vertrek in november, december 2013 , januari en februari 2014 (let op! van 15 december tot en met 11 januari is uitgesloten voor deze aanbieding)

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag of 6 nachten Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een onbeperkte limiet op het gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerking: er gelden aanvullende reserveringskosten bij de online ticket agent

Beschikbare stoelen checken en reserveren:  via onze directe voordeel-link  (gebruik airport code EWR als bestemming)

TicketSpy zegt: de KLM heeft niet gereageerd op deze tijdelijke prijsverlaging. Het gaat dus om een United/Lufthansa deal only!