Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Tot 50% hotelkorting met een hele leuke extra!

Wij worden blij van korting!

Hoteldeals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

De Franse hotelketen Accor heeft nog tot en met zaterdag 22 juni  in zo’n 2.000 hun van hotels een hele scherpe actie. Je krijgt een korting die per nacht op kan lopen tot 40% en als je slim bent zelfs 50%.

Het enige wat je moet doen om die 10% extra korting erbij te kunnen snoepen is gratis lid worden van hun spaarprogramma ‘Le Club Accorhotels. Los van deze actie biedt Accoor wel vaker goede deals, dus nu lid worden kan absoluut geen kwaad.

En als leuke bonus kunnen we je melden is dat je via deze link gelijk na aanmelding de Platinum status ontvangt in hun programma. Voor een heel jaar welteverstaan kun je dan dan genieten van diverse extra’s waaronder upgrades. Wees er daarom snel bij want de kans is groot dat ze deze actie zeer binnenkort stopzetten!

Accor is de moedergroep van bekende hotels als Etap, Formule 1,Ibis, Novotel, Mercure, Sofitel, Pullman en nog vele andere namen. Geen kleintje dus, maar een die zich kan meten met Hilton, Marriott en Hyatt.

In alle werelddelen hebben ze wel hotels, dus kijk gerust even in het aanbod of jouw bestemming er bij zit. Ook als je met de auto gaat reizen zijn deze hotels een prima alternatief.

Wanneer boeken: tot en met 22 juni 2013

Wanneer reizen: tussen 6 juli en 1 september 2013

Beschikbare kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: niet in alle hotels zijn de kortingen 40 of 50%. Per hotelnaam verschilt dat en ook per regio zijn er verschillen. Kijk daarom bij meerdere hotels om de beste deal te kunnen krijgen op de dagen wanneer jij er wilt overnachten.