Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Lekker in de zomer naar Budapest, Insbruck of Bologna vanaf €99!

Budapest castle

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Boedapest

Afgelopen lente zijn wij afgereisd naar de Hongaarse hoofdstad om daar een lekkere citytrip te maken. zowel het weer als de aardige mensen waren top, net als alle leuke bezienswaardigheden die deze grote stad te bieden heeft. Wij hebben heerlijk gegeten, lekker rondgewandeld en een prachtige boottocht gemaakt over de Donau waarbij je een adembenemend uitzicht hebt over de prachtige lange kustlijn.

Op zaterdag zijn we naar een voorstelling van het Hongaars Ballet geweest, mocht je cultuur, dans of muziek erg leuk vinden dan is dit zeker een aanrader. Voor de prijs hoef je het niet te laten, we betaalden namelijk zo’n €15 euro per persoon voor een prive balkon met prachtig uitzicht!

Al met al is Budapest een prachtige stad waar  je met 3 of 4 dagen enkel de hoogtepunten maar ziet, de stad is immens en biedt een enorm breed scala aan activiteiten. Wat ons betreft nog steeds 1 van de parels van Europa!

Naast Budapest heeft Transavia deze week ook Bologna en Innsbruck in de aanbieding. Misschien schrijf jij voor ons het volgende (korte) reisverslag wat op TicketSpy gepubliceerd gaat worden. Interesse? Mail naar je story naar info@ticketspy.nl

  • Retourvlucht Rotterdam – Budapest €109
  • Retourvlucht Amsterdam – Insbruck €99
  • Retourvlucht Eindhoven – Bologna €99

Hotels
Klik hier om alle aanbieders van hotels te vergelijken. Omdat je de keuze hebt uit duizenden verschillende hotels, hostels of appartementen kun je absoluut de laagste prijzen vinden! (TIP)

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 25 juni 2013 (07:59), maar op=op

 Wanneer reizen: tussen 25 juni en 31 augutus 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: naast deze specials heeft Transavia naar nog veel meer bestemmingen prima tarieven met vertrek vanaf Eindhoven en Rotterdam. Check ze zelf!