Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Gambia zonder hotel €513, Gambia met hotel €442.

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Hoe kan het toch dat je voor een los ticket meer moet betalen dan wanneer je een pakket boekt? Moet de reiswereld hier geld op toe leggen of zit het anders in elkaar?

Om daar achter te komen is het belangrijk om te weten dat luchtvaartmaatschappijen een onderscheid maken in hun tickets. Enerzijds verkopen ze losse exemplaren aan particulieren en zakelijke reizigers. Maar ook een serie stoelen per vlucht verkopen ze aan touroperators. Denk aan Arke, Oad, Neckermann en anderen.

De touroperators betalen een veel lagere prijs, maar moeten op hun beurt wel een stuk risico dragen als ze onverkocht blijven. Veel van deze stoelen kunnen ze namelijk niet meer zonder kosten teruggeven aan de airlines. Mochten ze nu net iets te veel hebben ingekocht en de vraag bij de consumenten blijft achter, dan worden stoelen tegen inkoopprijs of tegen een verlies in de markt gezet. Wie dan zijn slag kan slaan is natuurlijk koning!

  • Los ticket Arkefly naar Banjul €513
  • Ticket Arkefly naar Banjul + hotel Baobab Holiday Resort + transfers €442

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op

Wanneer reizen: vertrek is op 10/11/12 maart en terugreis is op 17/18/19 maart 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: Ticket + Hotel deal is op basis van 2 personen die samen reizen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met de Vakantiediscounter

TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!
TicketSpy University zegt: Het kopen van een pakketreis biedt altijd als voordeel dat je boeking valt onder het Calimiteitenfonds en de dekking van de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Mocht er wat gebeuren dan is je reissom gewaarborgd. Boek je een los ticket dan is dit niet het geval en dien je zelf extra kosten te maken voor een vervangende reis.