Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Goede KLM Amerika deals v/a €549 met gratis New York stopover.

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

De meeste voordelige vliegtickets zijn flink uitgekleed. We bedoelen daarmee dat wijzigen niet mogelijk is en je naast de vlucht geen andere leuke dingen hoeft te verwachten.

KLM heeft dat nu ook in de peiling gekregen en biedt daarom een leuke gratis extra op een aantal Noord Amerikaanse bestemmingen. Want vlieg je naar Denver, Las Vegas, Orlando, Boston of New Orleans, dan mag je op de heen- of terugweg zonder kosten een stopover maken in New York.

De term stopover wordt gebruikt wanneer je niet binnen 24 uur overstapt op een andere vlucht.

Toch een leuk cadeautje want normaal betaal je voor deze extra op je ticket al snel €150, om nog maar te zwijgen van de prijs van de tickets waar dit sowieso mee mogelijk is. Zo kun je dus 2 bestemmingen in 1 reis gieten. En zeg nu zelf, wie vindt het nou niet plezierig om een paar dagen in New York te verblijven.

Als je online gaat boeken op klm.nl dan moet je wel even kiezen voor de optie ‘meer bestemmingen’ die je kunt vinden boven het invul-/zoekscherm. Het kan zijn dat het tarief iets hoger wordt vanwege de extra luchthavenbelasting die van toepassing is voor de binnenlandse vlucht met Delta Air Lines.

Wanneer boeken: tot en met 21 februari 2013

Wanneer reizen: tussen 8 februari en 31 maart 2013

Minimum verblijf: 1 nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg is inbegrepen

Flying Blue: 25% (N-klasse)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM

TicketSpy University zegt: op vrijdag, zaterdag en zondag zijn de hotelkamer prijzen in New York het laagst. Probeer daarom om de stopover in het weekend in te plannen om geld te besparen. In New York zijn op zondag alle winkels trouwens gewoon geopend.