Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Gratis toegang tot de KLM Crown Lounge op Schiphol!

Travel tip gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Misschien ben je er op Schiphol al eens langs gelopen, de KLM lounges, en dacht je ‘ja daar wil ik ook wel een keer naar binnen, maar ik heb het juiste ticket niet’.

Wellicht is deze aanbieding dan wat voor jou, tenminste als je in aanmerking komt voor toegang.

KLM nodigt je namelijk graag uit om kennis te maken met de Crown Lounge als je in de week van 13 mei 2013 met KLM naar Johannesburg vliegt. Voor velen is dat dus ook het geval indien je een ticket hebt naar Kaapstad met overstap in Johannesburg.

Maar niet getreurd, want iedere week heeft KLM een andere Afrikaanse bestemming welke voor lounge toegang in aanmerking komt.

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor de KLM Flying Blue Afrika Club. Zit je bestemming bij de wekelijkse selectie, meld je dan apart aan voor deze promotie.

Geldig op KLM vluchtnummer: KL0556 Amsterdam-Johannesburg

Wanneer geldig: tussen 13 en 19 mei 2013

Voor wie: iedereen die met een Economy Class ticket reist en deelnemer is aan het Flying Blue programma

Waar te verkrijgen: via onze directe link met KLM Flying Blue Club Africa

TicketSpy University zegt: Airport Lounges zijn de ideale plek om in alle rust en comfort op je vlucht te wachten. Bij KLM kun je rekenen op gratis (alcoholische) drankjes, broodjes, snacks, soep, fruit, magazines en wifi. De medewerkers zijn bovendien als beste binnen KLM getraind en hebben de ‘power’ om je boeking met net even wat meer prioriteit te behandelen. Houd deze dames en heren dan ook te vriend!