Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Minneapolis goedkoper en leuk(er) via IJsland: €659

 

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Wat KLM deze week naar Azië doet, namelijk lagere tarieven in de voorverkoop zetten, kan Icelandair blijkbaar ook (maar dan naar de VS).

Bij hun kun je gedurende de komende 14 dagen nog een zeer aantrekkelijk tarief naar Minneapolis boeken. De stad die ook door andere maatschappijen in hun netwerk is opgenomen, maar dan tegen veel hogere prijzen.

Zo kost bij KLM/Delta momenteel een Economy ticket in dezelfde periode richting de Twin Cities minimaal €1.134. Kun je bij Icelandair dus bijna met z’n tweeën voor reizen, om nog maar te zwijgen van de 2e koffer die gratis mag inchecken.

Overweeg om een keer een stop van een paar dagen te maken in Reykjavik. TicketSpy friend Frank de Regt stuurde ons vorige week nog een foto van het IJslandse landschap. Wellicht voor jou een leuke optie om een keer mee te maken?

Wanneer boeken: tussen 6 en 20 mei 2013

Wanneer reizen: tussen 28 augustus en 15 oktober 2013

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: 2 koffers of rugzakken met en maximaal gewicht van 23kg elk

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze link met Icelandair

TicketSpy zegt: Profiteer elke dag van de ticket deals die ons team voor je vindt. Ben je er blij mee? Vertel het dan door aan anderen en laat hun ook profiteren van onze gratis service. Thanks for sharing!