Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM’s Midden Oosten Flash: Abu Dhabi €424, Muscat €568

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

KLM heeft af en toe een handvol bestemmingen in Golfregio in de aanbieding. Zo ook deze week als je naar onder andere Koeweit, Doha, Muscat en Abu Dhabi wil vliegen.

Dubai staat niet in de lijst van afprijzingen, best wel jammer omdat daar altijd de meeste passagiers heen vliegen. Maar wie een beetje in de buurt wil komen kan kiezen voor Abu Dhabi. Met een speciale airport shuttle ben je dan binnen een uur in Dubai waar alle pret en vertier kan beginnen.

Vanaf 15 mei 2013 gaat KLM overigens samenwerken op de route Amsterdam – Abu Dhabi met Etihad. En natuurlijk hebben we de prijzen van hun vandaag bekeken. Wat blijkt, Etihad is daarbij met €417 net een paar euro goedkoper.

Voor de Frequent Flyers van Flying Blue is er nu nog niets bekend over Etihad. Zeker is dat ze gebruik gaan maken van elkaars vluchten. Dan boek je een KLM ticket met een KLM vluchtnummer, maar in werkelijkheid zit je in het toestel van Etihad Airways. Wil je graag mijlen sparen en vluchten registreren voor je elite level (Silver/Gold/Platinum), blijf dan nog even trouw aan KLM tot Flying Blue meer bekend maakt.

Dat de tarieven over het algemeen vrij goed zijn laten we nog even zien door de eerder dit jaar door KLM aangeboden werelddealprijzen (golden gedurende de 1e helft van 2013) te tonen. Deze staan in haakjes achter de huidige prijzen. Vaak geldt voor de Werelddealweken dat deze tarieven als een soort bodemprijs mogen worden beschouwd voor de rest van het jaar.

Wanneer boeken: tot en met 15 mei 2013
Wanneer reizen: tot en met 14 december 2013
Minimum verblijf:  Maximum verblijf: 1 maand
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg
Flying Blue: 25% (+ 2 vluchtsegmenten voor je FB Silver/Gold/Platinum status)
Opmerking: KLM hanteert aanvullende reserveringskosten
Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM
TicketSpy zegt: tickets naar het Midden Oosten zijn bij KLM vrijwel nooit echt voordelig geprijsd. Uitzondering kan af en toe Dubai zijn vanwege de concurrentie met Emirates. De hoge prijs komt omdat deze bestemmingen veel ‘ olie-mensen’ aantrekken. Voor hun zijn stevige prijzen niet zo’n punt gezien de lucratieve zaken die ze er ter plekke kunnen doen.

TicketSpy zegt: lees ook onze post over hoe je veel Flying Blue mijlen kunt sparen met de Flying Blue American Express kaart. Dat levert ieder jaar vrij eenvoudig duizenden mijlen op!