Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Hippe trolley met 4 wielen voor maar €59.

Nieuwe koffers!

Travel goodie gevonden door TicketSpy Linde (Amsterdam)

Vorige week liet TicketSpy Iris je nog een hele set koffers zien voor €129,99. Aan mij de taak om haar, als opvolger binnen het team, jou te informeren over weer een nieuw exemplaar. Dit is dan ook gelijk mijn eerste post voor TicketSpy.

Deze keer zijn ze los te koop en in 2 formaten beschikbaar. De kleinste mag mee in de cabine van het vliegtuig (maar dan weer niet bij Ryanair, Wizz, Corendon en nog wat andere prijsvechters). Je kunt je afvragen of deze trolley daar wel thuis hoort, want de uitstraling is verre van budget en de afwerking mag er denk ik best wel zijn. Echt een lijndienst exemplaar

Welke kleur ik leuk vind? Ik zou ze allemaal wel willen hebben, voor iedere reis een andere. Helemaal vanwege de 4 wielen die er onder zijn gemonteerd. Maar ja dat laat mijn studiefinanciering weer niet toe, dus ligt mijn voorkeur toch bij de rode koffer. Lekker opvallend!

  • Trolley klein €59 (voor in de cabine) kleuren zijn oranje, roze, oranje
  • Trolley groot €69 (om in te checken)  kleuren zijn oranje, roze, oranje, en zwart

Wanneer kopen: alleen vandaag, 24 juli 2013 nog (23:59)

Afmeting kleine trolley: 53 x 35 x 24 cm (gewicht = 2,5kg)

Afmeting grote trolley: 60 x 40 x 28 cm (gewicht = 3kg)

Opmerking: de koffer wordt gratis aan huis bezorgd

Beschikbare koffers checken en bestellen: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: de fabrikant van deze trolley’s heeft goed zijn best gedaan om het gewicht per koffer zo minimaal te houden. 2,5kg voor de kleine versie is prima. Check altijd wel even wat de luchtvaartmaatschappij aan limit hanteert. Zo mag je bij easyJet en Delta een vrij te bepalen gewicht mee. Heb je een Transavia touroperator ticket dan is slechts 5kg de norm.