Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Viva España! Ibiza met Transavia al vanaf €90

Mallorca

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Straatsburg)

Ook in de zomer gaat Transavia door met het uitspuwen van aanbiedingen. Helaas wel met veel minder beschikbare stoelen dan we van ze gewend zijn, maar als je een beetje flexibel bent kan je de komende weken nog voordelig weg! Ons viel de nieuwe opzet op, want Transavia adverteert met haar Spaanse bestemmingen maar heeft veel meer bestemmingen in de aanbieding. Daarom hebben we vandaag het gehele lijstje meegenomen.

Onder andere het prachtige zonnige eiland Mallorca, topstad Girona en zonoord Faro zijn in de aanbieding. Met vertrek in juli en voornamelijk augustus en september is er ruimte zat. Om zelf je topvakantie samen te stellen kan je ook gebruik maken van Hotelscombined om een fijn hotelletje erbij te zoeken.

Hotels
Klik hier om alle aanbieders van hotels te vergelijken. Omdat je de keuze hebt uit duizenden verschillende hotels, hostels of appartementen kun je absoluut de laagste prijzen vinden! (TIP)

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 30 juli 2013 (07:59), maar op=op

Wanneer reizen: in de periode juli, augustus en september 2013

Vertrek vanaf: per bestemming verschillend, Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: Transavia toont in haar advertenties helaas one-way tarieven. Wij houden daar niet zo van omdat je ook weer gewoon naar huis moet. Daarom zijn bovenstaande prijzen op basis van de voordeligst mogelijke retourtickets.