Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

In juli naar Las Vegas? Ticket met Comfort Seats + 7 nachten hotel €686!

 

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Ook in het hoogseizoen blijven de goedkopere vliegtickets naar Amerika beschikbaar. Mits je maar goed zoekt. Zo zagen wij een hele scherpe deal naar Las Vegas.

En hij wordt nog prettiger als we je vertellen dat de meer beenruimte biedende Comfort Class stoelen inclusief zijn. Slapen doe je 7 nachten in het Circus Circus hotel aan de noordzijde van de Las Vegas Boulevard. Dichtbij de grote Fashion Mall en de kiosk waar je voor de helft van de prijs show tickets kunt kopen.

Dit hotel was samen met het Sahara hotel (dat nu niet meer bestaat) één van de eerste grote hotels op de bekende Strip. Daarna pas kwamen andere bekende namen als Caesars Palace, Stardust, Riviera en bijvoorbeeld de Mirage en de Flamingo. Een landmark dus waar je eigenlijk wel een keer geweest moet zijn.

Nu heb je dus de kans om er bijzonder, maar dan ook heel bijzonder comfortabel en voordelig heen te vliegen en te verblijven.

Zie ook onze eerdere post met voordeeltips over Las Vegas voor voordelig eten en goedkope autohuur.

  • Ticket ArkeFly Las Vegas + Comfort Class stoelen + 7 nachten Circus Circus hotel €686

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op

Wanneer reizen: vertrek op 9 juli 2013, terugvlucht op 16 juli 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 25kg

Opmerking 1: ticket + hotel deal geldt alleen indien 2 personen samen reizen

Opmerking 2: let goed op! Kies voor een verblijf van 9 dagen/7 nachten om voor deze prijs te kunnen reizen. Bij minder nachten in Las Vegas betaal je een hoger bedrag, hoe vreemd dat ook mag zijn.

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: Dit is een ongekende deal voor de tijd van het jaar waarin je mag vliegen. Profiteer er snel van als je heel graag naar Las Vegas wilt. Een los ticket is vele malen duurder, zowel bij ArkeFly als haar concurrenten KLM, Delta en United.