Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ook bij Lufthansa Early Flash deals naar Azië en Amerika: Shanghai €499, Dubai €399

Lufthansa

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Lufthansa

Zo heb je een weekje met weinig, en zo heb je in 1 week al heel veel goede deals te pakken! Prettig verrast en vooral blij waren we toen we de nieuwe aanbieding van oosterbuur Lufthansa zagen.

Met lage prijzen en door meerdere keren per dag vanaf zowel Rotterdam als Amsterdam te vertrekken naar haar “hubs”  in Munchen en Frankfurt probeert ze al sinds jaar en dag haar positie op de Nederlandse reismarkt te versterken. Lufthansa wil namelijk dolgraag passagiers afsnoepen bij KLM, die ditzelfde trucje andersom uithaalt. We schrijven immers meer dan vaak over vertrek vanaf de grensluchthavens die veel voordeliger geprijsd zijn dan een directe vlucht vanaf Schiphol.

Vandaag is Lufthansa aan de beurt met een ware flash sale die ze maar 2 dagen beschikbaar willen houden. Houd er dus rekening mee dat je snel moet beslissen om gebruik te maken van deze deals.

Ondanks dat New York deze keer minder scherp is, biedt Lufthansa een breed assortiment van bestemmingen aan. Kijk dus zeker of er wat voor jou bij zit. Check ook goed welke voorwaarden van toepassing zijn zodat je zeker weet hoe je het ticket kan gaan boeken, en boek dan natuurlijk via de directe voordeel-links want op die manier steun je het team van TicketSpy zonder meer voor je ticket te hoeven betalen!

Hotel boeken?
Vergelijk eens bij Hotelscombined. Door alle aanbieders te combineren pakken ze gegarandeerd de laagste deal voor jou eruit!

Wanneer boeken: tot en met 27 juni 2013 (23:59)

Wanneer vertrekken: tussen 1 oktober en 31 maart 2014

Wanneer terugkomen: tussen 6 oktober en 30 juni 2014

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag of 6 dagen Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 8kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: in de periode rondom kerst en oud & nieuw is de beschikbaarheid van de voordelige stoelen beperkt.