Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM houdt Azië voorverkoop: Jakarta €695, Kuala Lumpur €696, Bangkok €699

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Deze hele week prijst KLM alle zuid-oost Aziatische bestemmingen even lekker af. Hierbij is het vertrek vanaf eind augustus tot en met half december 2013. Typisch een geval van een Flash Sale (en die heeft KLM hard nodig ook gezien de verliezen die ze samen met Air France momenteel helaas moeten maken).

Dit is geen nieuwe actie, maar een teken dat KLM nu al inzet om een groot aantal stoelen op voorhand verkocht te hebben. Een paar jaar geleden werden de tickets voor het najaar pas tegen het einde van zomer in de aanbieding gezet. We zien sinds 2 jaar dat ook dit moment steeds meer naar voren wordt gehaald.

De tarieven zijn redelijk tot goed te noemen voor wie de zekerheid wil om niet in het najaar tegen hogere prijzen te hoeven aanhikken. Want wie heeft er nu niet in het verleden wel eens gedacht ‘had ik nu maar eerder geboekt’?

Groot voordeel van nu je ticket kopen is ook dat je veel meer keuze hebt uit de vrije zitplaatsen die je heel handig gelijk met het boeken online kunt reserveren. Hoe later je boekt des te kleiner is de kans om een mooie plek met meer beenruimte of net even wat extra privacy te scoren.

Wanneer boeken: tot en met 14 mei 2013 (Bangkok/Singapore 15 mei, Taipei 31 mei 2013)
Wanneer reizen: tussen 12 augustus en 12 december (Bangkok, Singapore en Taipei  kennen afwijkende reisperioden)
Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg
Flying Blue: 25% (+ 2 vluchtsegmenten voor je Silver/Gold/Platinum elite level)
Opmerking: KLM hanteert apart reserveringskosten
Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM
TicketSpy zegt: Check ook even de KLM tarieven naar deze bestemmingen met vertrek vanaf Antwerpen. Deze liggen op diverse vertrekdata in augustus en september nog een heel stuk lager! Op de homepage van KLM zoek je die door in het zoekscherm Amsterdam  (AMS) te veranderen in Antwerpen Centraal (ZWE)