Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Kom overnachten in ‘TicketSpy city’ Amsterdam: 4 sterren hotel €52

Amsterdam

Hotel deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Het komt niet vaak voor dat een hotelkamer in Amsterdam zo voordelig is geprijsd. Niet alleen in de zomermaanden maar ook in september en oktober.

Vandaag en morgen kun je in het vrij nieuwe Artemis Hotel kamers boeken voor maar €52 per overnachting, dus per persoon slechts €26! Parkeren is er bovendien helemaal gratis en ook je wifi is inbegrepen.

Ideaal ook voor de zakelijke bezoeker in Amsterdam, want normaliter betaal je tussen de €100 en €150 voor een kamer in september of oktober. Pak daarom je agenda en check wanneer je weer een beurs of congres gaat bezoeken en overweeg deze aanbieding.

Mocht je in de buurt zijn, mail of tweet ons gerust om langs te komen op onze redactie. Vanaf begin september zien we je graag voor een kopje koffie of een biertje en ontmoet dan gelijk ons team op de Hogeschool Inholland.

  • Artemis Hotel Amsterdam + parkeren + wifi per nacht €52

Wanneer boeken: tot en met 22 juli 2013

Wanneer verblijven: op diverse data in juli, augustus, september en oktober 2013

Opmerking: er gelden geen aanvullende boekingskosten

Beschikbare kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: heb je vragen over onze posts of over vliegtiickets en producten van de luchtvaartmaatschappijen? Stel ze ons gerust. Weet wel dat we individuele zoekopdrachten niet in behandeling kunnen nemen.