Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Met Transavia naar Berlijn voor €10!

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Komende week zijn diverse TicketSpies te vinden op de jaarlijkse travel beurs ITB in Berlijn. Dat is de Duitse variant van de Nederlandse Vakantiebeurs in Utrecht. Maar dan minimaal 5 keer zo groot, oftewel de grootste reisbeurs ter wereld.

De hele mondiale reisindustrie is daar dan vertegenwoordigd. Van woensdag t/m vrijdag kun je er als particulier niet naar binnen. Maar op zaterdag 9 en zondag 10 maart zijn de deuren wel voor iedereen geopend. Leuk om te bezoeken want deze Duitse variant biedt veel meer landen en bestemmingen waarover je in Berlijn alle informatie kunt krijgen.

Liever een andere keer naar Berlijn? Dan is het goed om te weten dat je vanaf Eindhoven nog steeds voor een tientje kunt vliegen. Weliswaar voor een enkele reis. Terug bedraagt de goedkoopste vlucht €45. Of je kiest voor easyJet die vanuit Berlijn ook naar Amsterdam vliegt (vanaf €38, maar beperkt beschikbaar).

Wanneer boeken: zo snel mogelijk (update: deze actie loopt dinsdag 5 maart 2013 om 07:59 af!)

Wanneer reizen: maart tot en met 15 april 2013 (maandag, donderdag, zondag)

Vertrek vanaf: Eindhoven Airport

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Transavia

TicketSpy zegt: naast Berlijn kun je vanaf Eindhoven ook naar Nice, Bologna, Napels en Kopenhagen voor €10 all-in per enkele reis.