Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Na 1 maand afwezigheid weer terug, de KLM 5-daagse (van Camiel).

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Vorige maand had KLM geen feest te vieren en dat betekende geen 5-daagse. Maar dit weekend is hij weer helemaal terug. Je kunt nu tientallen bestemmingen goedkoper boeken.

Of het altijd zeer scherpe aanbiedingen zijn? Sommige wel en sommige redelijk. Nu boeken betekent dat je altijd voordeliger uit bent dan wanneer je dat 1 dag of zelfs 1 minuut na afloop van de 5-daagse zou doen.

Maar vlak de concurrentie niet uit. Check altijd wat Etihad en Singapore Airlines doen, zij kunnen voordeliger zijn dan KLM. Vergeet ook zeker niet de Antwerpse KLM deals erbij te betrekken. Bijvoorbeeld de KLM Bangkok topper voor €446!

Het blijft dus altijd goed uitkijken of de prijzen wel echt de moeite waard zijn. Om je een beetje te helpen geven we daarom altijd aan of er sprake is van een echt goede deal. Hierbij kijken we niet alleen naar de prijs, ook de reisperiode is daarbij van belang. En als we er niets over zeggen, dan mag je beslissen of de prijs goed genoeg is. Maar hoe dan ook, jij bepaalt natuurlijk altijd zelf waar je voor wilt kiezen!

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 28 mei 2013 (23:59)

Wanneer reizen: 1 september tot en met 31 oktober 2013

Minimum verblijf Europa: nacht van zaterdag op zondag of 3 nachten Maximum verblijf: 1 maand

Minimum verblijf USA/Canada/Mexico: nacht van zaterdag op zondag Maxmimum verblijf: 3 maanden

Minimum verblijf Midden Oosten: 5 nachten Maximum verblijf: 1 maand

Minimum verblijf rest van de wereld: 7 dagen Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg (ook voor Europese vluchten als je Flying Blue lid bent)

Flying Blue: 25%

Opmerking: KLM hanteert €10 reserveringskosten per ticket bij een online boeking

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM 

TicketSpy University zegt: de vliegtickets binnen Europa geven tijdens deze actie nog steeds recht op 1 stuk ruimbagage van max 23kg kosteloos inchecken. Maar alleen als je deelnemer bent of bent geworden van Flying Blue. Oh ja, de foto van Camiel Eurlings hebben we geplaatst voor de dames binnen ons team die zeer van hem gecharmeerd zijn. Hoop dat je het kunt waarderen Camiel!