Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

New York nu spotgoedkoop, Ticket + Hotel + Wifi €362!!!

New York

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Stop met zoeken naar goedkope tickets naar New York! Want nu kun je voor de idoot lage prijs van €362 vanaf Düsseldorf naar JFK met airberlin.

Plus je krijg je er ook nog 1 hotelovernachting in het ‘The Hotel 91’ bij ‘cadeau’. Tenminste als je een combi-deal boekt van een vlucht +  1 nacht hotel. Meerdere nachten boeken kan natuurlijk ook, of je begint een tour naar meerdere steden in Amerika vanuit New York. Het is maar een idee.

Omdat airberlin nog tot en met donderdag 1 augustus een Flash naar de Big Apple heeft kun je gebruik maken van dit aanbod.

Uiteraard geldt dat je er heel snel bij moet zijn als je komende winter voor een prikkie wil gaan shoppen in The Big Apple.

Let op! De deal van airberlin is geldig vanaf 1 oktober 2013, maar de meest beschikbare stoelen zijn van januari tot en met maart 2014 te vinden.

****UPDATE 31/7/13**** Deze deal is nu ook te boeken met een KLM/Delta AIr Lines vlucht via Amsterdam. Heb je alleen handbagage, dan kun je op de terugweg in Amsterdam uitstappen. Extra voordeel, je spaart Flying Blue mijlen (25%) en vluchtsegmenten voor je Silver/Gold/Platinum status. Meest beschikbare stoelen vind je in januari, februari en maart 2014.

Check ook zelf nog even HotelsCombined om te zien of je gekozen hotel daadwerkelijk goedkoper is als onderdeel van een vlucht + hotel pakket in plaats van los boeken.

  • Ticket airberlin New York + 1 nacht The Hotel 91 + wifi €362

Wanneer boeken: tot en met 1 augustus 2013 (op=op)

Wanneer reizen: tussen oktober 2013 en maart 2014 (geen beschikbare stoelen rondom kerst en oud & nieuw)

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Handbagage: 1 stuk met eem maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerking 1: er komen geen bijkomende reserveringskosten meer bij

Opmerking 2: kies tijdens het boeken voor Flug & Hotel en voor de optie ‘Abweichende Hoteltermine’

Opmerking 3: ticket + hotel deal geldt indien 2 personen samen reizen

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link 

TicketSpy zegt: het staat je geheel vrij om een ander hotel te boeken dan die wij hebben genoemd. Uiteraard gaat de prijs dan in de meeste gevallen wel wat omhoog. Onze prijs was geldig in februari 2014.